IJsselstein

06 - 42 72 00 32

sandra@pur-san.nl

Coaching van schoonheidsspecialisten

Sparren

Je hoofd zit vol met dingen waarover je wel eens met iemand zou willen sparren. Een buitenstaander, met kennis van én ervaring met je vak. Zomaar even een gesprekje, no-strings-attached, vrijblijvend dus.

Sparringsgesprek:1,5 uur € 125

Coaching

Voorbeelden van coachvragen:

-       Mijn bedrijf groeit snel, ik heb het gevoel dat ik niet mag klagen, maar eigenlijk overzie ik het niet meer. Hoe krijg en houd ik grip op de zaak en bepaal ík waar het naartoe gaat?

-       Mijn bedrijf is al jaren stabiel, maar bij mij is de fut er een beetje uit. Hoe krijg en houd ik plezier in mijn werk?

-       Mijn wel en wee van mijn personeelsleden bepaalt grotendeels mijn bedrijfsvoering. Zijn ze niet ziek, dan zijn ze wel zwanger of zeggen ze zomaar op. Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf (en mijn daginvulling) daar minder afhankelijk van is?

-       Ik houd met mijn bedrijf steeds net het hoofd boven water. Hoe zorg ik ervoor dat het iets makkelijk gaat?

-       Ik wil volgend jaar de Beauty Award winnen! Hoe pak ik dat aan?

-       Ik ....

Coach-traject 6 maanden: 6 gesprekken van 1,5 uur + onbeperkt sparringscontact per telefoon of mail € 999

Mini-Quickscan

Wil jij er zeker van zijn dat wat jij wílt dat klanten zien en ervaren als ze jou bellen, bij je binnen komen of je website bezoeken? Laat dan een mini-quickscan maken. Jouw bedrijf wordt dan door twee mensen uit jouw doelgroep, onafhankelijk van elkaar beoordeeld. Van deze beoordelingen ontvang jij een verslag met aanbevelingen.

€ 99 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % BTW en reiskosten à € 0,19 per gereisde kilometer.

Columns!!